Persoonlijk vond ik geld als kado geven nooit leuk. Zo saai, en totaal niet feestelijk. Tegenwoordig maak ik er gewoon iets leuks van!

Ik heb al meerdere keren een ballon gevuld met confetti en geld (eerst vullen, daarna opblazen). Super lollig want om het geld eruit te krijgen moet de ontvanger de ballon kapot prikken, en daarna stofzuigen!

Nog een paar voorbeelden die ik heb gemaakt:
- Voor een trouwfeest heb ik spaarvarkentjes gekleed als het bruidspaar
- Een biljet gevouwen als een bloem, tussen echte bloemen in een boeket

- Vlinders zijn ook altijd leuk
- Een kaarsje, super simpel

 

Je kunt het zo moeilijk/makkelijk maken als je zelf wilt. Het is sowieso leuker dan een envelop. Kijk op pinterest, daar staat het bomvol met ideeën, vaak inclusief stappenplan. Ik zit voornamelijk verborgen op pinterest, klik hier voor mijn openbare bord.