Te laat
Wees op tijd. Wanneer je te laat bent, gaat dit ten koste van de activiteit. De eindtijd staat vast.

Afwezig
Bij afwezigheid dient dit de voorgaande avond voor 18.00 uur te worden gemeld. Het melden van afwezigheid kan telefonisch, per sms/WhatsApp of via e-mail. Bij afmelden na 18.00 uur wordt de les in rekening gebracht.

Kleding, schoeisel en cap
Van elke deelnemer en begeleider wordt verwacht dat hij/zij geschikte kleding draagt. Denk aan lekker zittende en soepele kleding. Qua schoeisel zijn kaplaarzen aan te raden. Jullie kunnen vies worden.. Neem voor de deelnemer een cap of veilige fietshelm mee. Heb je die niet, dan kan er een cap geleend worden.

Toegang
De Luchtige Hoeve is geen openbare manege. Enkel deelnemers en begeleiders hebben toegang. Bij de Ouder & Kind activiteiten neemt ieder kind één volwassen begeleider mee. Om de rust te bewaren zijn maximaal twee personen per kind toegestaan. Bij een privéles dient de deelnemer te worden gebracht en opgehaald. De activiteit start en eindigt op het aangegeven tijdstip. Een paar minuutjes voor aanvang zijn jullie van harte welkom. De Luchtige Hoeve kan te allen tijde personen weigeren wegens onbehoorlijk gedrag van het kind zelf, of van de ouders/begeleiders.

Publicatie van foto’s en video’s
De mogelijkheid bestaat dat er tijdens de activiteiten van de Luchtige Hoeve beeld- en video-opnamen gemaakt worden. Deze opnamen kunnen gebruikt worden voor informatieve en publicitaire doeleinde. Liever niet? Geef dit vooraf aan. U kunt bezwaar aantekenen via e-mail.

Aansprakelijkheid
Deelname aan de activiteiten van De Luchtige Hoeve zijn geheel op eigen risico. De Luchtige Hoeve kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vermissing en/of beschadiging van persoonlijke eigendommen van de deelnemer en/of begeleiders. De Luchtige Hoeve kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het oplopen van letsel tijdens deelname aan de activiteiten. De Luchtige Hoeve heeft het recht schade veroorzaakt aan het gebouw en/of materialen veroorzaakt door de deelnemer te verhalen bij de deelnemer.