Diva was onze eerste shetlander. Een elegante merrie met een prachtige volle staart en schitterend lange manen. Ze vond het heerlijk om vertroeteld te worden en was super lief voor kinderen. Door Diva is het idee van een avonturenmanege ontstaan. Als eerbetoon is zij te zien in ons logo, de cartoon pony met een echte diva vlecht!

In maart 2018 had Diva last van buikpijn. Het was koud, ze had waarschijnlijk te weinig gedronken. Ze zat verstopt, de dierenarts kwam en behandelde haar. Het hielp niet, dat was vreemd. Na meerdere pogingen zonder resultaat moest zij naar de kliniek. Ook daar knapte zij niet op. Er moest een keuze gemaakt worden, inslapen of opereren...

Tijdens de operatie werd snel duidelijk dat Diva niet te redden was. Haar darmen waren volledig verkleefd. De arts kon hier niets aan doen. Deze aandoening is hoogstwaarschijnlijk jaren geleden ontstaan. De relatief onschuldige verstopping bracht de verkleving aan het licht. Diva is op de operatietafel ingeslapen.

Diva heeft 9 maanden bij ons mogen wonen. Het leek echter veel langer. Wij als gezin hebben iedere seconde van haar genoten. Maar ook lesklantjes waren dol op haar. Ze heeft in haar tijd bij ons, veel harten geraakt.

Het is onmogelijk om iemand te vergeten die zoveel gaf om te herinneren.
Overlijdensbericht facebook

Nooit meer hier, maar altijd bij ons