Kleuters kunnen kiezen uit twee ouder & kind activiteiten. Ponyrijden in de beleeftuin, of een heuse buitenrit! Het betreft een privé wandeling, er zijn geen andere ouder-kind combinaties bij.

Beleef-rit
Om jonge kinderen op een andere manier kennis te laten maken met paardrijden, hopen wij meer respect voor dit edele dier te kweken. Het is tenslotte geen fiets met haren. Meer bewustzijn ontwikkelen naar het dier, maar ook richting jezelf en de natuur. Met deze gedachte hebben wij de beleeftuin gecreëerd. In deze tuin mag het kind ponyrijden terwijl ik of de ouder de pony vasthoudt. Jullie hebben zowel de tuin als de pony helemaal voor jullie zelf. Ik ben dicht in de buurt en sta tot jullie beschikking, maar jullie gaan samen genieten, samenzijn.

Buiten-rit
Liever een avontuurlijke buitenrit? Dat kan ook. Vindt u het vasthouden en leiden van de pony toch iets te lastig? Wilt u liever naast het kind lopen? In dat geval leid ik de pony. Ik ben er in alle gevallen bij, maar ik laat jullie zoveel mogelijk samen genieten, samenzijn.
We lopen met de pony een stukje langs de weg en gaan vervolgens een zogenoemd laarzenpad in. Onderweg gaan we over een spannend bruggetje. We lopen een rondje in een mini bosje, en gaan dezelfde weg terug.

Ons doel is samen genieten, samen beleven.

Het rijden duurt ongeveer 35 minuten. Vooraf mogen jullie de pony borstelen en achteraf nog even lekker vertroetelen. Totaal 50 minuten een pony voor jullie tweetjes.
De ouder & kind activiteiten zijn beschikbaar in de zomertijd: vanaf de laatste zondag in maart t/m de laatste zondag in oktober.

Geschikt voor: kleuters (4 tot 6 jaar)

Wanneer:
zie Beschikbare tijden onder Tarieven

Prijs: €20,- voor jullie samen
Er kan per keer worden ingeschreven.

* Uiteraard mag de “ouder” ook opa, oma, tante of een andere volwassen verzorger zijn.

Extra informatie in de Algemene Voorwaarden. 


Ponyrijden is voor jonge kinderen toch ongezond? [klik hier]

Inschrijven? Stuur dan een mailtje