Tijdens de Ouder & kind activiteit mogen peuters ponyrijden in de beleeftuin van de AvonturenManege.
Deze ponyritjes, ook wel beleef-ritten genoemd, zijn gericht op de vijf zintuigen: horen, ruiken, proeven, voelen en zien. De kinderen kunnen naar hartenlust aaien, knuffelen, borstelen en spelenderwijs ponyrijden. Maar ook fruit zoeken, plukken en eten. Een rit op de warme ponyrug, in een veilige natuurlijke omgeving is voor kinderen een bijzonder fijne ervaring. Ieder kind neemt zijn eigen begeleider mee. Deze volwassen persoon loopt met de pony. Paardenkennis is niet nodig, een vriendelijke houding richting de pony is voldoende. Uiteraard is “de juf” altijd dichtbij.

Ons doel is samen genieten, samen beleven.

Totaal 40 minuten. Plaats voor twee ouder & kind combinaties in één groep.

Geschikt voor: Peuters (2 tot 4 jaar)

Wanneer:
Elke vrijdagochtend
 9.30 tot  10.10 uur
10.20 tot 11.00 uur

De ouder & kind activiteiten zijn beschikbaar in de zomertijd: vanaf de laatste zondag in maart t/m de laatste zondag in oktober.

Prijs: €10,- per combinatie
Er kan per keer worden ingeschreven.

* In de ouder & kind peuter activiteit, is plaats voor 2 combinaties per groep. U begeleidt zowel de pony als het kind. Is zelfstandig zitten op de pony nog iets te lastig? Vindt u de combinatie van kind en pony vasthouden te spannend? Wilt u de garantie dat ik de gehele les de pony begeleid, zodat u uw kind kunt ondersteunen? Reserveer dan beide plaatsen in de les. In dat geval hebben jullie de beleeftuin 40 minuten voor jullie zelf. Inclusief pony en de volledige aandacht van de juf. Prijs: €20,-

Extra informatie in de Algemene Voorwaarden.


Ponyrijden is voor jonge kinderen toch ongezond? [klik hier]

Inschrijven? Stuur dan een mailtje