Brenda

Mijn naam is Brenda, maar de meeste mensen noemen mij Bren. Ik ben 35 jaar en leef in het woonhuis van de Luchtige Hoeve met mijn man, zoon Ravi en dochtertje Reena.

Als jong meisje was ik al dol op paarden. Samen met mijn zus reed ik paard bij een manege.
Ook heb ik jarenlang verschillende pony's en paarden verzorgd.

De wens van een eigen paard had ik al jaren. Daarom heb ik vanaf mijn 13e allerlei bijbaantjes gehad. Toen ik 16 jaar was had ik voldoende gespaard. Ik had een vast baantje naast school waarvan ik stalgeld kon betalen. Dus het eigen paard kon komen! Dat is Sarela geworden; een Arabische merrie van 5 jaar oud. Ik was jong, zij was jong en we hebben fantastische en spectaculaire avonturen beleefd. Samen zijn we volwassen geworden...

In 2013 kwam een tweede droom uit: verhuizen naar Brabant waar Sarela aan huis kon staan! Uiteraard moest er een maatje voor haar komen, want een paard in zijn eentje wordt verschrikkelijk ongelukkig.

Voordat we in Rucphen woonden heb ik gewerkt als activiteitenbegeleidster in de gehandicaptenzorg met en zonder paarden. Daarnaast heb ik een opleiding tot kindercoach afgerond en ben ik level 1 Centered Riding paardrij-instructrice.